сряда, 17 декември 2008 г.

twist in my sobriety

Светулките доста мислят. Всъщност в Суматоха се оправят въздобре без да се възгордяват.
А Суматоха предлага най-обширно поле за артистична изява и най-плодородна почва за посредственост.
Когато Светулка Оле се почувства будна днес се смееше. Най-искреният смях те прави буден, иначе само блуждаеш. А ако една Светулка блуждае, значи нещо не е наред. Вие знаете ли, че всъщност Светулките поддържат баланс! Нищо не знаете, защото не ви е грижа. Апатията е много разпространена присъда в Суматоха. Че и е напълно доброволна, никакъв проблем, СПОКОЙНИ СТЕ. Но Светулките знаят и знаят много повече от ВАС, че апатия е много опасна. Апатия има гърло, нима не го усещате около шиите си? Помните ли кога за последно стръкчета трева гъделичкаха кокалчетата на глезените ви? Нищо не помните! Светулките знаят, че първата хапка са глезените. А тя е вече около шията ви. В Суматоха дърветата са с Червени ленти. Те изчезват. Вие му викате Глобално Затопляне, а то си е Смърт.
Светулка Оле се смя до сълзи и ще помни този искрен смях дълго време. Напоследък Грееше по задължение, подкрепено с Надежда. В Суматоха доста неща се случват в кутийки, защото така ви е удобно. Разпределете нещата, класифицирайте ги, отделете ги, ограничете.. От доста време Оле се затруднява да Огрява навсякъде заради кутийките. Пеперудите се борят като оцветяват кутийките, калинките гъделичкат. А вие им броите точките. Ама наистина нищо не разбирате! Кисели грейпфрути.
А Оле се чувстваше откровено напушена, защото денят продължи напред с доста дози смях над обичайното. БРАВО, сложихте смеха в дажби, горди грейпфрути! И сте горди, защото сте кръгли, но Светулките намират пукнатини по повърхността на всяко яйце. 300 яйца в кошницата. И няма нужда да се вглеждаш, имаш нужда от Светлина.
Марихуаната е горд партиен член. Флорасоц не действа агресивно, а примамва с разумна доза анархия в разпределената Суматоха. Оле обича Марихуана, но повече я тачеше, когато не беше толкова популярна. От майтап Марихуана се превърна в Лекарство. В Суматоха Нелепостите са на почит. Те те дебнат на всеки ъгъл от кръглата стаят - НАПРАВО ДА СЕ ПОБЪРКАШ! Оле днес се смя искрено без Марихуана. Това си е чист сигнален пожар за Хубостите. Ето тези са рядкост и се случват насипно. През сито. И ти ги претеглят Невестулките.
Суматоха е съзнание.

1 коментар:

  1. Честно, това е страхотно. Нищо не разбрах, ама грам, обаче пак ми хареса :)
    Четох го на един дъх и си мислех за Оле, която трябва да вземем за кейтър, сериозно :)

    ОтговорИзтриване