петък, 19 декември 2008 г.

витилиго

Асен често смуче валидол под езика. Изнервят го много неща - потни ръце, прашни рафтове, претъпкани коридори, боклуци по улицата, пръски кал по крачолите.
Често купува културни списания, никога тези за интерирорен дизайн или прически. Колекционира National Geographic. Харесва пино, предпочита мерло. Радина често му носи по бутилка мерло, когато му ходи на гости. Сяда на кадифеното маслиново зелено канапе -без да си събуе обувките и това вбесява Асен, но той никога не прави забележка- и се изляга, за да излее мислите си, за да разкаже последната пиеса, на която плака. Радина винаги е искала да бъде актриса, но не е имала кураж. Радина пее в пианобар и има кадифен глас и кадифени очи, кадифена коса и настръхва при допир с кадифе. Мъхът по прасковите я влудява.
Асен и Радина правят секс. Радина винаги се напива безпаметно преди това, а Асен се преструва. Асен е добър актьор и само, ако тя знаеше. И двамата умееха да избягват да продумат и една дума за случващото се. Fuck buddies звучеше вулгарно и смешно, пубертетско, а те бяха зрели хора. Приятели.

Не очакваше да се съпротивлява толкова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар